Langrendstræning

 flag_eng    flag_germany    flag_france    falg_danmark    flag_finland    flag_norway    sweden-flag

FORBEDRE DINE PRÆSTATIONER

ThoraxTrainer er udviklet til at træne og forbedre styrke, udholdenhed, core stabilitet, teknik og VO2-max for langrendsløbere.

– 96% korrelation med udendørs langrend

– Autentiske bevægelsesmønstre

– Realistisk følelse som skiløb i sne

– Ekstrem CORE træning

Udviklet til skiløbere af skiløbere

ThoraxTrainer var det første ski-ergometer som imiterede langrend med en realistisk følelse af skiløb på sne.

Autentisk bevægelsesmønster

ThoraxTrainer ™ INDOOR SKIER blev oprindeligt udviklet til at træne og forbedre styrke, udholdenhed, core stabilitet, teknik og VO2-max for langrendsløbere.

96% korrelation med udendørs skiløb

Et forskningsprojekt fra Umeå Universitet viser en korrelation på 0,96 mellem ThoraxTrainer ™ og langrend. Med andre ord kan du forudsige din præstation på ski fra din præstation i ThoraxTrainer med 96% nøjagtighed.

Mål din forbedring

ThoraxTrainer anvendes af professionelle og fritidsskiløbere, som ønsker at drage fordel af den meget effektiv træning. Med ThoraxTrainer computeren kan du evaluere din træning og teknik i detaljer, så du kan forbedre dine præstationer i skisporet.

VO2-max & Udholdenhed

ThoraxTrainer har en meget stor indvirkning på dit hjerte-kar-system, der vil forbedre din VO2max og udholdenhed meget hurtigt i endnu højere grad end træning på ski eller rolleski.

Core Muskler

ThoraxTrainer  har også en stor indvirkning på dine kerne muskler, der forbedrer dit skiløb på sne i klassisk såvel som skating teknik. Specielt øvelser med dobbelt og diagonal stagning på ét ben ad gangen har en enorm indflydelse og forbedring på dine kernemuskler og balance. Dette vil forbedre din klassiske teknik op ad bakke, og din skating på fladt terræn samt let op ad bakke.

Pris fra kr. 12.995

kampagne forår 2017: pulsbælte ANT+ med i prisen (spar kr. 419.-)

Financiering over 30 mnd fra kr.429/mnd (skriv på contact@thoraxtrainer.com for tilbud)

“ThoraxTrainer giver mig noget ekstra som jeg ikke kan opnå på ski, rulleski eller anden træning. Det har forbedret mit skiløb væsentligt og ThoraxTrainer er en vigtig nøgle til min succes.”

Seraina Boner
Pro skiløber, Team Gel-Rossignol

“Jeg har prøvet mange ski-simulatorer. ThoraxTrainer giver den bedste simulering af bevægelserne på ski. I år er det første år, hvor jeg anvender ThoraxTrainer i min langsigtede sæson forberedelse, og indledende tests viser lovende resultater i mit præstationsniveau.”

Stanislav Řezáč
Pro skiløber, Tjekkiet

“ThoraxTrainer giver mig den sidste kant til min fysiske form, og er en vigtig del af mit come-back blandt de bedste i IBU World Cup.”

Michael Rösch
Pro Biathlete, Tyskland

Træningsprogrammer for skiløbere

Se mere

SKI-AUTENTISK ØVELSE

 

 

Modstandsbælte

Bæltet giver en ekstraordinær SKI-AUTENTISK oplevelse med en endnu større påvirkning af core muskler.

HISTORIE

ThoraxTrainer ApS blev grundlagt i 2008 af to passionerede langrendsløbere, begge med elite sportskarriere i triathlon og langrend på Olympisk niveau. Den ene er en ingeniør, den anden er læge – den perfekte kombination af knowhow.

Intensiv udvikling og grundig testning førte til de første prototyper af ThoraxTrainer ski-ergometer. Disse prototyper blev solgt til de norske, danske og svenske olympiske træninscentre for langrend, og gav en flot blåstempling af produktets kvalitet og funktionalitet.