Tehokas hiihtokoulutus

 flag_eng    flag_germany    flag_france    falg_danmark    flag_finland    flag_norway    sweden-flag

PARANTAA SUORITUSKYKYÄSI

ThoraxTrainer on kehitelty parantamaan maastohiihtäjän voimia, kestävyyttä, vakautta, tekniikkaa ja VO2 maxia.

– Korrelaatio 96% verrattuna normaaliin maastohiihtoon

– Autenttiset hiihtoliikkeet

– Sama tunne kuin lumessa hiihdettäessä

– Äärimmäinen CORE-valmennus

Hiihtäjien kehittelemä hiihtäjille

ThoraxTrainer oli ensimmäinen hiihtoergometri , joka antaa maastohiihdolle realistisen lumessa hiihtämisen tunteen.

Autenttiset liikkeet

ThoraxTrainer SISÄTILAHIIHTO kehiteltiin alun perin parantamaan maastohiihtäjän voimia, kestävyyttä, vakautta, tekniikka ja VO2 maxia.

Korrelaatio 96% verrattuna normaaliin maastohiihtoon

Uumajan Yliopiston suorittama tutkimus osoitti ThoraxTrainer TM:n ja maastohiihdon välisen korrelaation olevan 0,96. Siten voit ennakoida hiihtosuorituksesi Thorax Trainerin perusteella 96:in tarkkuudella.

Mittaa edistymisesi

ThoraxTraineria käyttävät sekä ammatti- että harrastelijahiihtäjät, jotka haluavat mahdollisimman tehokkaan valmennuksen. ThoraxTrainer -tietokoneen avulla voit arvioida valmennuksesi ja tekniikkasi yksityiskohtia ja täten parantaa suoritustasi ladulla.

VO2 max & kestävyys

Thorax Trainerillä on suuri vaikutus sydämeesi ja verisuoniisi, jotka nopeasti kehittävät VO2 maxiasi ja kestävyyttäsi vielä suuremmassa määrin kuin valmennus suksilla tai rullasuksilla.

Core Lihakset

ThoraxTrainerillä on suuri vaikutus ydinlihaksiisi, jotka parantavat sekä klassista että luistelutekniikkaasi lumessa. Erityisesti harjoitukset kaksinkertaisella ja diagonaalisella sauvatyönnöllä yhdellä jalalla kerrallaan parantavat ydinlihaksiasi ja tasapainoasi. Tämä parantaa sekä klassista tekniikkaa ylämäessä että luistelua tasaisessa maastossa sekä loivissa mäissä.

Hinta alkaen € 1.395 + alv

Kampanja: Free toimitus

“ThoraxTrainer antaa minulle lisäpontta, johon en pysty suksilla, rullasuksilla tai muulla valmennuksella. Se on parantanut hiihtotaitoani oleellisesti. ThoraxTrainer on menestykseni avain”.

Seraina Boner
Ammattihiihtäjä, Team Gel-Rossignol

“Olen kokeillut monia hiihtosimulaattoreita. ThoraxTraining antaa parhaan hiihtoliike-simulaation. Tänä vuonna kokeilen ensummäisen kerran ThoraxTraineria pitkän aikavälin valmennukseen, ja alustavat testit ovat antaneet suuria lupauksia suoritustasolleni.”

Stanislav Řezáč
Ammattihiihtäjä, Tsekin tasavalta

“ThoraxTrainer antaa fyysiselle kunnolleni tarpeellisen lisän, jota tarvitseni päästäkseni jälleen ampumahiihdon World Cupin parhaiden joukkoon”.

Michael Rösch
Ammattihiihdon ammattilainen, Saksa

Valmennusohjelmia hiihtäjille

Click here

AUTENTTINEN HIIHTOHARJOITTELU

 

 

Vastusvyö

Vyö parantaa AUTENTTISTA HIIHTOELÄMYSTÄ entisestään vahvistaen ydinlihaksia vielä enemmän.

TAUSTA

ThoraxTrainer -yhtiön perusti kaksi intohimoista maastohiihtäjää, jotka kumpikin olivat olympialaistason huippu-urheilijoita triatlonissa ja maastohiihdossa. Toinen on insinööri, toinen lääkäri. Loistava tietotaidon yhdistelmä.

Intensiivinen kehittely ja perusteellinen testaus johti ensimmäisiin ThroxTrainer hiihtoergometri-prototyyppeihin. Ne myytiin heti Norjan, Tanskan ja Ruotsin maastohiihdon olympialaisvalmennuskeskuksiin, jotka hyväksyivät tuotteen laadun ja toimivuuden.