Langrennstrening

 flag_eng    flag_germany    flag_france    falg_danmark    flag_finland    flag_norway    sweden-flag

FORBEDRE DINE PRESTASJONER

ThoraxTrainer stakemaskin er utviklet for å trene og forbedre styrke, utholdenhet, core stabilitet, teknikk og VO2-max for langrennsløpere.

– 96% korrelasjon med utendørs langrenn

– Autentiske stakebevegelsesmønster

– Realistisk følelse av skigåing på snø

– Ekstrem CORE trening

Utviklet til skiløpere af skiløpere

ThoraxTrainer var den første ski-ergometer som kunne imitere langrenn med en myk og realistisk følelse af skigåing på snø.

Autentisk bevegelsesmønster

ThoraxTrainer stakemaskin ble opprinnelig utviklet spesielt for å trene og forbedre styrke, utholdenhet, core stabilitet, teknikk og VO2-max for langrennsløpere.

96% korrelasjon med staking på snø

Et forskningsprosjekt fra Umeå universitet viser en korrelasjon på 0,96 mellom ThoraxTrainer ™ og langrenn. Med andre ord kan du forutsi prestasjon på ski ut i fra din prestasjon i ThoraxTrainer med 96% nøyaktighet.

Mål din forbedring

ThoraxTrainer brukes av profesjonelle og fritids skiløpere som ønsker å dra nytte av den svært effektive trening. Men ThoraxTrainer datamaskin kan du evaluere trening og teknikk i detaljer, som hjelper deg å forbedre din prestasjon i skisporet.

VO2-max & Udholdenhet

ThoraxTrainer har en meget høy effekt på hjertet og blodsirkulasjonssystemet, hvilket vil forbedre VO2max og utholdenhet veldig fort i enda høyere grad enn trening på ski eller rulleski.

Kjerne muskler

ThoraxTrainer har også en stor innvirkning på kjernemuskulaturen, hvilket forbedrer din skigåing på snø i klassisk samt skøyting. Spesielt øvelser med dobbelt og diagonal stakning på ett ben av gangen har en stor innvirkning og forbedring på kjernemuskulaturen og balanse. Dette vil forbedre din klassisk teknikk i motbakke og skøyting på flata og svak motbakke.

Pris fra NOK 15.469.-

Kampanje vår 2017: GRATIS levering

“ThoraxTrainer gir meg noe ekstra som jeg ikke kan oppnå på ski, rulleski eller annen trening. Det har forbedret min skigåing vesentlig og ThoraxTrainer er en viktig nøkkel til min suksess.”

Seraina Boner
Pro skiløper, Team Gel-Rossignol

“Jeg har prøvd mange ski-simulatorer. ThoraxTrainer er den beste simuleringen av bevegelserne på ski. I år er det første året jeg bruker ThoraxTrainer i mit langsiktige forberedelse og innledende tester viser lovende resultater i mit prestasjonsnivå.”

Stanislav Řezáč
Pro langrennsløper, Tsjekkia

“ThoraxTrainer gir meg det siste ekstra til min fysiske form, og er en viktig del av min come-back blant de beste i IBU World Cup.”

Michael Rösch
Pro skiskytter, Tyskland

Treningsprogram for skiløpere

Click here

SKI-AUTENTISK TRENING

 

 

Modstandsbelte

På ThoraxTrainer gir dette beltet en ekstraordinær ski-autentisk opplevelse med en enda større effekt på kjernemuskulaturen.

HISTORIE

ThoraxTrainer ApS ble grunnlagt i 2008 av to lidenskapelige langrennsløpere, begge med toppidrettskarriere innen triathlon og langrenn på Olympisk nivå. Den ene var en ingeniør, den andre lege – den perfekte kombinasjonen av kompetanse.

Intensiv utvikling og grundig testing førte til de første prototypene av ThoraxTrainer ski-ergometer. Disse prototypene ble umiddelbart solgt til det norske, danske og svenske olympiske treningscentre for langrenn, og gav en flot blåstempling af produktets kvalitet og funktionalitet.